Skip to content

Toepassingen

Generatieve AI stelt ons in staat om te creëren, te verkennen en grenzen te verleggen zoals nooit tevoren. Dit betekent dat we steeds meer tijd kunnen besparen en ons kunnen richten op datgene wat voor ons belangrijk is.

Als GenAI op de juiste manier wordt gebruikt, kan het de creativiteit en intelligentie verbeteren zonder de kracht van verbeelding te vervangen.

Tekst

Je hoeft de krant maar open te slaan of er wordt wel geschreven over ChatGPT en Bing Chat. Tools zoals ChatGPT en Bing Chat kunnen op verschillende manieren worden gebruikt door communicatie- en marketingprofessionals:

  • Snel effectieve gepersonaliseerde content genereren voor je klanten, prospects of leads op basis van hun interesses, voorkeuren of behoeften.
  • Klantenservice, FAQ of feedback interacties automatiseren met behulp van chatbots die nauwkeurige en nuttige antwoorden kunnen geven.
  • Experimenteren met verschillende teksten om je campagnes te optimaliseren en conversies te verhogen.
  • In slechts een paar klikken kun je nu website teksten schrijven voor je WordPress website met Elementor AI en jouw klanten en bezoekers de beste ervaring bieden.

Met toepassingen van GenAI in de Office- en Workspace-software van Microsoft en Google op de korte termijn lijkt AI niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.

laptop met een mockup van chatgpt
Play Video

Beeld

Beeldgeneratie is een van de meest tot de verbeelding sprekende toepassingen van de GenAI-technologie.

De mogelijkheden van GenAI-tools, zoals Midjourney, zijn werkelijk eindeloos! Voorbeelden zijn:

  • Originele en in het oog springende visuals genereren voor je merk, product of dienst.
  • Experimenteren met verschillende stijlen, thema’s en combinaties van elementen om de beste match te vinden voor je doelgroep en boodschap.
  • Nieuwe mogelijkheden en ideeën verkennen die je misschien nog niet eerder had bedacht, met behulp van de kracht van GenAI.
  • Het combineren van Real-life beelden en AI-werelden en zo unieke afbeeldingen en campagnes ontwikkelen zonder de belemmering van tijd, locatie en geld. (zie het voorbeeld van Telekom)
  • Met de aankomende integratie van Firefly in de videosoftware van Adobe zal het mogelijk zijn om direct het tijdstip van de dag in een video te veranderen, automatisch te annoteren en relevante vervangende beelden te vinden, of om eindeloze variaties van clips te creëren – allemaal als startpunt van je creativiteit.

Samen met jou stellen we de parameters vast die het belangrijkst zijn voor jouw bedrijf, zodat we de perfecte beelden kunnen creëren die passen bij jouw merk en doelen.

Klaar om te zien wat GenAI voor jouw bedrijf kan betekenen?

Merkvisie optimaliseert de inzet van GenAI voor jouw merk. Met onze expertise en door onze aanpak brengen we jouw merk naar nieuwe hoogten. Laten we samenwerken aan iets unieks!
En heb je een vraag? Dan beantwoorden we deze uiteraard graag (zonder GenAI).