Skip to content

Over MerkVisie

MerkVisie heeft ruim 15 jaar ervaring in merkstrategie en design en heeft juist díe kennis die ons in staat stelt om Generatieve AI (GenAI) succesvol in te zetten. Wij geloven niet in “one solution fits all”. 

Door goed te kijken naar het profiel van jouw bedrijf en merk zorgen we dat de deliverables van AI écht passen bij jouw doelen en wensen.

Waarom wij geloven in GenAI?

Zal GenAI mensen vervangen? Absoluut niet! GenAI is juist een waardevolle toevoeging voor marketing en communicatieprofessionals, waardoor er meer mogelijkheden ontstaan om nog effectiever, efficiënter en creatiever aan de slag te gaan.

Met GenAI kun je in een vroeg stadium al enorm veel inzichten verzamelen en concepten testen, waardoor je niet vanaf nul hoeft te starten en direct aan de slag kunt. Het combineren van AI en real-life zorgt ervoor dat de grenzen van tijd, locatie en kosten doorbroken worden. Een prachtig voorbeeld zijn de beelden van “Stelfie – The Timetraveller”

Stel je voor: een advertentie met jouw product in de Braziliaanse jungle zonder dat je daar daadwerkelijk fysiek naartoe hoeft te gaan! Dus waarom zou je je creativiteit beperken als je deze juist nog verder kunt ontwikkelen met GenAI?

Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wij geloven niet in "one solution fits all"

Wij weten we dat de uitkomst van creatieve processen grotendeels bepaald wordt aan het begin van het traject. Bij een onvolledige briefing is de kans groot dat verwachtingen uiteen liggen. Bij GenAI is dat precies hetzelfde. Hierbij moet je bedenken dat “de briefing” – de prompt – bestaat uit een zin. In dat geval is het heel makkelijk de plank mis te slaan.

Door context en informatie aan de briefing toe te voegen worden de resultaten relevanter en van een hoger niveau.

Juist om die reden geloven wij niet in de playbooks die op het internet circuleren en zijn wij “MerkVisie – marcom powered by AI” begonnen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij de juiste vragen stellen en waardevolle context en informatie toevoegen om GenAI succesvol in te zetten.

Me, myself & AI

Jean-Jacques Sliepen
Founder & Head of Prompt Engineering
Sales
Finance
People & culture
Marketing
Prompt Engineer
ChatGPT
Prompt Engineer
MidJourney
Prompt Engineer
Microsoft Bing
Prompt Engineer
ElementorAI
Prompt engineer
Adobe FireFly

Klaar om te zien wat GenAI voor jouw bedrijf kan betekenen?

Merkvisie optimaliseert de inzet van GenAI voor jouw merk. Met onze expertise en door onze aanpak brengen we jouw merk naar nieuwe hoogten. Laten we samenwerken aan iets unieks!
En heb je een vraag? Dan beantwoorden we deze uiteraard graag (zonder GenAI).

Is alles Hosanna? Zeker niet

In het NRC van 13 april 2023 wordt geschreven dat AI volwassener wordt en het onze samenleving en ons handelen ingrijpend zal veranderen.

De fase waarin de ontwikkeling van AI zich bevindt is beter te vergelijken met een kleuter dan een jong volwassene, en het zal nog veel grenzen moeten krijgen om straks niet die irritante puber te worden.

Door ons aan te sluiten bij het Content Authenticity Initiative, nemen wij als Merkvisie de verantwoordelijkheid om de authenticiteit van digitale inhoud te waarborgen en te strijden tegen misinformatie.

Met verantwoord gebruik van generatieve AI kunnen we een positieve impact hebben. Laten we de onbegrensde mogelijkheden van AI omarmen en het gebruiken voor het algemeen belang.